Ervaringen

Een bezoek aan Adem in balans ervaar ik als een groot cadeau

Dankzij de ademoefeningen bij Adem in balans/Sandra heb ik geleerd lager en dieper te ademen. Daarvoor waren mijn ademhalingen oppervlakkig, hoog en snel, wat me een gejaagd gevoel gaf en een opgeblazen buik veroorzaakte. Ook raakte ik bij wandelen en fietsen snel buiten adem. Ze heeft me geleerd hoe ik naar mijn buik moet ademen en ook hoe ik, door bewuster adem te halen, met minder ademteugen toe kan. Ik heb minder last van een opgeblazen gevoel, kan de geleerde ademhalingsoefeningen toepassen als ik me gejaagd voel en dat geeft rust. Tegen de op de Wim Hof gebaseerde begeleide ademhaling (uiteraard geen verplichting) zie ik van tevoren meestal een beetje op maar het brengt daarna zoveel ontspanning! Sandra begeleidt me op een rustige manier en luistert goed. Een bezoek aan Adem in balans ervaar ik als een groot cadeau, helemaal voor mij alleen. Na afloop ga ik “lichter” en ontspannen naar huis. 

Carla (1960)
Hoorn

Dankzij Sandra heb ik mijn ademhaling weer onder controle

Bijna 5 jaar geleden ben ik bij Sandra terecht gekomen met best wel pittige hyperventilatie klachten. Wat een verrijking, dat ik bij Sandra terecht ben gekomen, ben zo blij met Sandra, door haar heb ik mijn ademhaling weer onder controle en kom nog altijd om de 3 maanden bij haar, voor een goed gesprek, een adem training en daarnaast nog een stukje heerlijke ontspanning! Ik vind het een gave van Sandra, dat ze mij dit kan geven! Ben super blij met jou Sandra en raad het iedereen aan!

Anetta (1965)
Grosthuizen

Aanrader!

Wat een mooie ervaring vandaag bij adem in balans. Toen ik binnen kwam voelde ik me direct op mijn gemak, door de sfeervolle ruimte en fijne energie van Sandra Koning. Tijdens de sessie gebeurde er fysiek heel veel, ik voelde tintelingen in vooral mijn rechter onderarm, kreeg kramp in mijn bovenbeen, had het plotseling heel koud, maar daarna had ik het heerlijk warm en was ik totaal ontspannen. Ik werd me heel bewust van mijn ademhaling. Bij de nabespreking ontdekte ik dat ik de hele tijd, helemaal nergens aan had gedacht! De hele tijd focus op mijn ademhaling, bewust van de zachte muziek, de kruidenachtige geur, en de aanwijzingen en aanrakingen van Sandra. Helemaal in het moment. Omdat ik me nu meer bewust ben van hoe ik adem, was de sessie voor mij heel waardevol. Er is ook een interessant vraagstuk naar boven gekomen, waar ik over na ga denken, of ik daar iets mee wil. Het was echt even “Me time”. Aanrader!

— Sandra Lansue (1968)
Avenhorn

Wat bewust ademhalen je leven kan veranderen…

Ik had nog nooit eerder van ademhalingstherapie gehoord en dacht…ademhalen gaat toch vanzelf?? Totdat ik de stap nam om dit eens te ervaren en van te voren niet wist wat het met me zou kunnen doen. De sfeer bij Sandra; ‘veilig, geborgen, geen schaamte’. Op de behandeltafel vergeet je al snel dat je daar ligt, door het ooglapje, de prachtige muziek en geur op de achtergrond voel je snel op je gemak. Sandra heeft een hele fijne energie én stem, waardoor je haar zonder angst of twijfel kunt volgen. Door deze ademhalingstherapie ben ik mij bewust geworden ‘ik mag ademen’, ik durf meer te spreken, ik durf mijn stem te laten horen, ik kom meer voor mijzelf op waardoor ik nu veel prettiger en sterker in mijn schoenen sta, ik heb weer het gevoel; ‘ik mag er zijn’, ‘ik mag leven’, ‘ik mag ademen!!’

— Brenda Schogt (1971)